دو اکستنشن کروم برای در امان ماندن از تحریم های اینترنتی

سلام امیدورم حالتون خوب باشه؛ این روزها کاربران اینترنت ایران با موارد مختلفی دست و پنجه نرم میکنند تا بتوانند به اینترنت آزاد دسترسی داشته باشند. اهمیت این موضوع برای کسانی که از این طریق امرار معاش و کسب درامد میکنند دوچندان می باشد. یکی از اونها تحریم های اینترنتی است که کاربران ایرانی سال ها است با آن مواجه هستند و از روش های مختلفی برای دور زدن از اونها استفاده میکنند.

وبسایت ها چگونه متوجه موقعیت مکانی ما میشوند؟

وبسایت های مختلف از روش های گوناگون کاربران خود را رصد میکنند و قطعا به این موضوع برخورد کرده اید که حتی با استفاده از vpn هم نمیتوان به سایت مقصد دسترسی پیدا کرد و متاسفانه ارور ۴۰۳ رو میبینیم. اما باتوجه به اینکه ما از vpn استفاده کردیم و با ip ایران وارد اون وبسایت نشده ایم. چجوری متوجه شده و مانع ورود ما میشود؟

ip

قبل از پاسخ به سوال بالا خوب است بدانید که یکی از راه های فهمیدن لوکیشن کاربر در وبسایت تشخیص از روی ip آن است به دلیل اینکه کشورها رنج آیپی مشخصی دارند که به سادگی میتوان فهمید هر ایپی متعلق به کدام کشور است! اما امروزه میتوان با استفاده از vpn هایی که در دسترس همه است به راحتی ip خود رو تغییر داد. به همین دلیل وبسایت ها از روش های جدیدتر استفاده کرده هر کدام روش مخصوص به خود را دارند. برای مطالعه بیشتر راجب آیپی پیشنهاد میکنم این مقاله پارس پک رو مطالعه کنین

DNS

به طور مثال در حال حاضر گوگل دلوپر developers.google.com از روی DNS کاربر به این موضوع پی میبرد که اگر شما از vpn هم استفاده کرده باشید DNS شما تغییری نکرده و همچنان لوکیشن شما را نشان میدهد. در حال حاضر نیازی به توضیح اینکه DNS چیست و چگونه کار میکند نیست اما اگر علاقه مند هستید این مقاله دیجیاتو را مطالعه کنید؛ اما به طور خلاصه این امکان وجود دارد تا بتوانیم DNS های خود را تغییر داده و به سایت مقصد دسترسی پیدا کنیم.

Time zone

اما راه دیگری که موقعیت مکانی کاربرهای وبسایت را میتوان فهمید لوکال تایم و یا ساعت سیستم و لپتاپ اونهاست. به این موضوع تا بحال توجه کرده بودید؟! حتی اگر تمام موارد لازم رو رعایت کنید ساعت سیستم شما مشخص میکند که لوکال تایم شما مربوط به کشور ایران است.

Location

این مورد متاسفانه خیلی دامن گیر ما شده چون راهکار دسترسی برای دور زدن اون رو شاید پیدا نکرده بودید! زمانی که شما از VPN استفاده کردید و حالا تمام موارد بالا رو رعایت کردید اگر خودتون به هر علتی لازم باشه دسترسی لوکیشن رو به وبسایت بدید دقیقا مشخص میشه شما از کدوم کشور هستید! اونجاست که هرکار بکنین دیگه فایده نداره!😅😂 حالا در ادامه با من همراه باشین تا بگم این دو مورد آخر که مهم هستن یعنی Timezone و location رو چجوری در مرورگر سیستم و لپتاپ مون دور بزنیم.

چگونه تحریم های اینترنتی را دور بزنیم؟

در این مقاله قرار نیست هر کدام از سرویس ها و سایت هایی که تحریم هستیم رو تک به تک برسی کنیم. بلکه قراره دوتا ابزار و اکستنن کاربردی برای مرورگر شما معرفی کنیم تا بتوانید تجربه بهتری در اینترنت داشته باشید.

اکستنشن کروم Spoof Timezone

نصب از کروم استور

به طور مثال فرض کنید از vpn با آیپی آلمان استفاده میکنید. این اکستنشن لوکال تایم و ساعت مروگر شما رو مطابق آلمان به طور خودکار تنظیم میکنه و این خیلی عالیه! در ادامه عکس زیر رو مشاهده کنید تا بهتر این موضوع رو متوجه بشین:

chrome extensions location guard spoof timezone 2 scaled

همانطور که مشاهده کردید مشخصات زمانی مرورگر من رو بدرسی به Europe/Helsinki تعییر داده که این موضوع باتوجه به vpn شما متفاوت خواهد بود. البته میتوانید در تنظیمات اکستنشن تعیین کنید هردفعه که مرورگر تون رو باز میکنید رندوم ساعت یک کشور رو نشون بده که این مورد رو پیشنهاد نمیکنم بهتره تمام اینها با لوکیشن vpn تون دقیقا یکی باشه.

chrome extensions location guard spoof timezone 3 scaled

اکستنشن کروم Location Guard

نصب از کروم استور

این اکستنشن رو میتونیم یکی از کاربردی ترین اکستشن هایی که استفاده میکنم معرفی کنم. شما با این اکستنشن میتوانید یک لوکیشن ثابت در هرکجا که دوست دارید تنظیم کنید (پیشنهاد میکنم مکان کشور وی پی ان تون باشه نه کشور دیگه ای!) این یعنی حتی شما اگر دسترسی لوکیشن هم به وبسایت بدید به صورت اتومات لوکیشنی که شما در اکستنشن سیو کردید نشان داده میشود نه لوکیشن اصلی شما! نحوه کار با این اکشستن هم ساده است و کلا چند گزینه برای انتخاب بیشتر ندارد و فکر نمیکنم نیاز به توضیح در اینجا وجود داشته باشد.

chrome extensions location guard spoof timezone 4 scaled

این دو مورد بالا برای افرادی که در بازار های مالی در ایران فعالیت میکنند اهمیت بسیار زیادی دارد و با رعایت چند مورد بالا میتوانید ارامش خاطر بیشتری داشته باشند البته که برای اقشار زیاد دیگری هم میتواند کاربردی باشد. در این مقاله سعی کردم به ساده ترین روش ممکن به نحوی که قابل درک برای عموم مردم باشد این دو اکستنشن کاربردی مرورگر کروم رو توضیح بدم. ممنونم از اینکه همراه ما هستید❤️

Picture of رضا رستگار
رضا رستگار
طراح سایت و توسعه دهنده وب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

با وبسایت به توسعه کسب و کارتان در مشهد پلی بزنید: طراحی سایت حرفه‌ای در اختیار شماست!